Massiv træterrasser i bedste kvalitet direkte fra Nordjylland

Originale hårdtræs terrasseplanker

Massive terrassebrædder i eksklusiv kvalitet - en både elegant og eksklusiv løsning, der skaber ro og løfter udelivet til højeste niveau af elegance. Hos Thirup Parket ApS i Nordjylland kan du få et stort udvalgt af kvalitets terrasseplank  i massiv terrasseplanker i træsorterne Ipe, Cumaru og Jatoba..

Massive terrassebrædder i 21 mm

Vore eksklusive terrasseplanker er produceret af yderst hårde og slidstærke træsorter så som Cumaru, Ipé og Jatoba. Cumaru og Jatoba terrassebrædderne er ovntørret (KD = killdry) før forarbejdning som giver en meget bedre og ensartet forarbejdning, tørringen sikkere at træet er mere form stabilt.

Vores ubehandlede terrassebrædder levere vi i bredden 145 mm direkte fra vores lager i Nordjylland. Husk, at:
•    max strø afstand er 600 mm. 
•    skal lægges med mellemrum mellem plankerne således at planker kan udvide sig.
•    oliering minimere revnedannelse og vindridser.
•    endetræet på terrassebrædderne tørre mest ud

Kan monteres med terrassebeslag

Terrasseplankerne kan monteres med specielle beslag således at montagen er usynlig. Terrassebrædderne kan med fordel oliebehandles således at træet er beskyttet mod det værste sollys, olien er med til at fremhæve den pæne glød og rødbrune farve i træet. Olieringen formindsker revnedannelser og vindridser.
Såfremt terrasseplankerne ikke efterbehandles så vil plankerne med tiden, samt ved påvirkninger fra vejeret, vil plankerne patinere i en smuk sølvgrå farve - som på et skibsdæk af teaktræ

Vor terrassebrædder leveres i faldende længder med et spring på 30 cm.