Bestil dit nye trægulv eller parketgulv her

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

Det er nemt at bestille dit nye massive trægulv eller parketgulv hos Thirup Parket ApS i Nordjylland. Du skal blot udfylde den nedenstående formular, så sender vi dig straks et uforpligtende tilbud, som du med garanti bliver glad for. Du finder ikke trægulve, parketgulve eller bordplader i samme høje kvalitet billigere nogen andre steder - hverken i Danmark eller udlandet. Vores tilbud er altid konkurrencedygtige, fordi vi springer de fordyrende mellemled over og leverer direkte til dig.

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud eller bestil læggevejledning eller prøve her. Hvis vi ikke har lige det du ønsker, så skriv hvad du ønsker i "Andet" feltet.

Tilbud
Læggevejledning
Prøve
16 mm
22 mm
Sildeben
Bredde 70 mm Længde 500 mm Standard
Bredde 70 mm Længde 350 og 420 mm kan produceres
Produceret på specialmål / renoveriengsparketter
20 mm
30 mm
14 mm
22 mm
15 mm
Ja
Nej
Ja
Nej
15x35 mm
20x35 mm
20x65 mm
Ja
Nej

Bestil også læggevejledning eller prøve

Hvis du ikke lige kan finde det trægulv eller parketgulv, du ønsker, her på hjemmesiden, så skriv hvad du ønsker i "Andet" feltet i formularen. Så finder vi det til dig, og kontakter dig med et rigtig godt tilbud.

Det er meget sjældent, at vi kommer ud for ønsker, som vi ikke kan opfylde til kundernes fulde tilfredshed.

Se også hvad vi har af særlige restpartier og specialtilbud

Måske har vi lige netop det parti trægulv eller parketgulv, du står og mangler? Prøv at klikke på de viste links herunder og se, hvad vi har af aktuelle restpartier og specialtilbud inden for de forskellige kategorier.

Priser er inkl. moms