Sildeben Stavparket i bedste kvalitet fra Thirup Parket ApS i Nordjylland

Danmarks smukkeste parketgulve

Sildeben stavparket er det oprindelige parketgulv, der består af stave af slidstærke træsorter som eg, bøg, ask, mahogni, merbau o.l. De enkelte stave har fer og not i sider og ender og lægges på et nøjagtigt afrettet underlag af brædder, plader, beton eller tætliggende strøer eller bjælker. I dag monteres kortstave og mønsterstave på et fast underlag, mens langstave monteres på strøer eller fast underlag.

Hos Thirup Parket ApS i Nordjylland kan du vælge mellem 3 typer stave indenfor parketgulve: Kortstave, langstave og mønsterstave. Hver enkelt stavtype fås desuden i mange i forskellige træsorter og mønstre, fx sildeben stavparket.

Mange flotte mønstre

Når det gælder mønstre inden for sildeben stavparket, er det kun fantasien, der sætter grænser for kombinationsmulighederne. De mange grundmønstre kan desuden hver især udbygges med borter, friser og/eller rammer. Et af de smukkeste, klassiske mønstre er sildeben stavparket, som du hos Thirup Parket ApS i Nordjylland kan få i mange forskellige træsorter, bl.a. ask, eg, birk og merbau.

Massiv stavparket leveres ubehandlet
- de viste sorteringer er olieret.

Minimum 20 mm tykkelse anbefales ved gulvvarme.

Ask Sildebensparket

Ask Sildebensparket - se det hos Thirup Parket ApS

Merbau stavparket

Merbau Stavparket - se det hos Thirup Parket ApS

Eg Sildebensparket

Eg Sildebensparket - Thirup Parket ApS

Birk stavparket

Birk Stavparket - se det hos Thirup Parket ApS