Smuk Lamelplank til stærk pris fra Nordjylland

Lamelopbyggede gulve i høj kvalitet

Du får mange fordele ved at vælge et gulv i lamelplank fra Thirup Parket ApS i Nordjylland. Først og fremmest får du et utroligt flot og slidstærkt gulv, der er nemt at vedligeholde. Desuden giver lamelplank en høj grad af stabilitet, da det er et gulv, der slår sig mindre end massive gulvplanker vil gøre, når temperaturen og luftfugtigheden svinger. Og så giver den særlige konstruktion dig kun tilmed mulighed for at få et gulv med meget flotte og brede planker.

Solid 3-lags opbygning

Når lamelplank er mere stabilt og stort set ikke slår sig, skyldes det gulvplankernes særlige opbygning med tre lag, hvoraf det midterste lag ligger på tværs mellem de to andre lag. Konstruktionen betyder samtidig, at du kan montere vores lamelplank både på strøer og som svømmende - og at det er klart det bedste valg til gulve med gulvvarme. Har du spørgsmål vedr. montering, gulvvarme eller andet er du altid velkommen til at kontakte gulveksperterne hos Thirup Parket ApS i Nordjylland på telefon, mail eller via vores kontaktformular.

Kan kombineres med gulvvarme

Lamelplank kan monteres oven på gulvvarme. Her er det dog vigtigt, at du husker, at overfladetemperaturen aldrig må overstige 25-27 grader, da det kan føre til udtørring af gulvet.

Mange flotte træsorter

Hos Thirup Parket ApS i Nordjylland kan du få lamel-plank i flere forskellige træsorter og med forskellig behandling, så de rent visuelt passer perfekt til dit øvrige interiør. Du kan fx vælge mellem ask, eg, fyr og valnød i olie, hvidolie, matlak osv. Klik dig gennem de mange flotte gulve, vi har samlet her i vores galleri - og find netop den type lamel-plank, der vil tage sig allerbedst ud i dit hjem.

Hvis du har spørgsmål om lamel-plank, træsorter, behandling eller andre andet, så kontakt os via telefon, mail eller vores kontaktformular.

Lamelplanker leveres med forskellige overflade behandlinger.

Lamelplanker kan monteres på gulvvarme.

Ask Lamelplank

Ask Lamel - Thirup Parket

Fyr Lamelplank

Fyr Lamelplank fra Thirup Parket i Nordjylland

Eg Lamelplank

Eg Lamelplank - Thirup Parket

Valnød Lamelplank

Valnød Lamelplank fra Thirup Parket i Nordjylland