Opfyld dine drømme med et trægulv fra Thirup Parket ApS i Nordjylland

Vi har den perfekte gulvløsning til dit hjem

Hos Thirup Parket ApS i Nordjylland kan du få mere end 100 forskellige trægulve. Vi giver dig mulighed for at vælge mellem en række smukke træsorter, der er specielt velegnede til danske boliger. Foruden selve træsorten kan du skabe din helt egen løsning ved at sammensætte en individuel kombination af tykkelse, mønster og opbygning på dit trægulv. Gennem hele processen kan du trække på vores ekspertise, så du er sikker på at få den helt rigtige løsning til dit hjem.

Få professionel rådgivning

Et trægulv kan enten være bærende eller ikke bærende - alt efter konstruktion, tykkelse, underlag etc. Men der er også mange andre ting, du skal tage hensyn til, når du vælger trægulv. F.eks. om det skal kombineres med gulvvarme, hvor længe I ønsker det skal holde, hvor meget det må koste. Er du I tvivl om noget, er det nemmeste at kontakte Thirup Parket ApS i Nordjylland via telefon, mail eller vores kontaktformular. Så får du straks klar besked og gode tips og råd med på vejen.

Vælg det rette trægulv

Et trægulv er ikke bare et trægulv - det kan bestå af alt fra store, brede planker og brædder til små stave eller klodser limet sammen i flotte mønstre. Og inden for hver type trægulv finder du samtidig en lang række forskellige træsorter, kvaliteter, priser og vedligeholdelsesprincipper.
Hos Thirup Parket ApS i Nordjylland har vi delt vores trægulve op i følgende hovedkategorier, som du kan læse mere om på de følgende sider: